Web Analytics Made Easy - Statcounter

دهمین دوره طرح مردمی مادران آسمانی همزمان با روز میلاد حضرت زهرای مرضیه(س) و بزرگداشت مقام مادر برگزار می‌شود. ۰۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۲:۱۵ فرهنگی فرهنگ حماسه و مقاومت نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، دهمین دوره طرح مردمی مادران آسمانی همزمان با روز میلاد حضرت زهرای مرضیه(س) و بزرگداشت مقام مادر در روزهای دوشنبه و سه شنبه یعنی ششم‌ و هفتم اسفندماه 97 در سراسر کشور انجام می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردم و مسئولین اجرایی طرح، فرارسیدن ولادت حضرت زهرا(س) و روز مادر را به‌نیابت از فرزندی که به‌شهادت رسیده به مادران شهدا تبریک گفته و از مقام والای مادر شهید تقدیر و تجلیل می‌کنند.

در این دیدارها تندیس منقش به عکس شهید و یک هدیه به مادر شهید اهدا می‌شود. امسال نیز همچون 9 دوره گذشته، علاقه‌مندان به فرهنگ ایثار و شهادت به‌صورت خودجوش جهت ادای دین به مادران شهدا و اشاعه و ترویج فرهنگ شهدا و ایثارگری در سراسر کشور به دیدار مادران شهدا رفته و به‌نیابت از فرزند شهید وی، روز مادر را به او تبریک می‌گویند.

جزئیاتی از آغاز اجرای طرح مادران آسمانی و دیدار با مادران شهدا+عکس و فیلمنحوه مشارکت مردم در طرح بین‌المللی «مادران آسمانی»+فیلمثبت‌نام 2000 خادم و 3000 شهید در طرح بین‌المللی «مادران آسمانی»


آماده سازی تندیس عکس شهدا

طرح مادران آسمانی چگونه آغاز شد؟

هشت سال پیش بود که بچه‌های محله مسجدالاقصی تصمیم گرفتند از حدود 50 مادر شهید در محل‌شان تجلیل کنند و با گل و کادو به‌دیدن آن‌ها رفتند. همان سال از این فعالیت بازخوردهای خوبی گرفتند و از این ابتکارشان استقبال خوبی شد، برای همین تصمیم گرفتند این کار را در سال بعد هم تکرار کنند و افراد بیشتری را در این خلاقیت مردمی سهیم کنند، اما اصلاً فکرش را هم نمی‌کردند که یک طرح مردمی بدون پشتوانه خاصی روزی به یک طرح بین المللی تبدیل شود، و تعداد مادران شهدایی را که می‌توانند در یک روز خوشحال کنند از 50 نفر به 30 هزار نفر برسانند. اما این اتفاق خوش‌یمن افتاد و بار دیگر ثابت شد گروه‌های خودجوش فرهنگی به‌مراتب اثرگذاری بیشتری از برخی فعالیت‌های سازمان‌یافته نهادها دارند.

آماده سازی تندیس عکس شهدا

نامش را گذاشتند طرح مادران آسمانی. سال 94 تعداد مادرانی که از آنان تجلیل شد در تهران به 1000 مادر شهید رسید. وقتی کار رشد پیدا کرد و اثرگذارتر شد، سطح کار را از شهر و استان تهران به یک طرح ملی و سپس طرح بین‌المللی رساندند، یعنی نه‌تنها مردم در استان‌ها و شهرهای مختلف کشور از آن استقبال کردند بلکه مادران شهدای کشورهای عراق و لبنان و سوریه هم به طرح اضافه شدند.

برای انسجام بهتر کار، از همان ابتدا ستاد اجرای طرح تشکیل شد و کارگروه‌ها شکل گرفت.کارگروه‌هایی همچون کارگروه خادمین شهدا، کارگروه رسانه و... جمع‌آوری اطلاعات خانواده‌های شهدا، به‌روزرسانی و پالایش این اطلاعات کار تیمی از نیروهای مردمی در ستاد است که برای آن نرم‌افزاری را تهیه کرده‌اند و اطلاعات را به آن اضافه می‌کنند. نقشه و کروکی هر خانواده در آن مشخص شده است. پشتیبانی و تولید هدایا و یادبود هم توسط عده‌ای از بچه‌ها انجام می‌شود و سنگ یادبود منقش به تصویر شهید به کل کشور ارسال می‌شود.

آماده سازی تندیس عکس شهدا

انتهای پیام/

R1013186/P/S4,38/CT7 واژه های کاربردی مرتبط طرح مادران آسمانی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طرح مادران آسمانی طرح مادران آسمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۷۷۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مادر شهیدان «جوینی» به فرزندان شهیدش پیوست

‌به گزارش خبرگزاری مهر، حاجیه‌خانم «فاطمه شهیر» مادر شهیدان والامقام «امیرهوشنگ و مسعود جوینی»، پس از سال‌ها فراق از فرزندان شهیدش دعوت حق را لبیک گفت و آسمانی شد. پیکر این مادر والامقام تشییع و در گلزار شهدای امام‌زاده محمد (ع) کرج به خاک سپرده شد.

شهید «امیرهوشنگ جوینی» متولد دهم اردیبهشت ماه ۱۳۳۸، یازدهم اردیبهشت سال ۱۳۶۱ در عملیات بیت المقدس در فکه و شهید «مسعود جوینی» متولد ۳۰ تیر ماه ۱۳۴۳، یازدهم دی سال ۱۳۶۱ در منطقه عملیاتی دهلران بر اثر اصابت ترکش به مقام رفیع شهادت نائل آمد.

کد خبر 6100349

دیگر خبرها

  • به دنبال مردمی‌سازی بنیاد هستیم
  • پیشرفت‌های کشور مرهون خون شهداست
  • مادر شهیدان «جوینی» به فرزندان شهیدش پیوست
  • روایت پری خانه ما از راز مادران چند شهید
  • آغاز دهمین گفت‌وگوی زنده تلویزیونی آیت‌الله رئیسی با مردم
  • ننه گلبهار دوستت داریم
  • طرح نور با پشتوانه‌ مردمی و با قدرت ادامه دارد
  • فرمانداران استان ایلام به ساماندهی گلزار شهدا توجه داشته باشند
  • پدر شهید جاویدالاثر علی اربابی آسمانی شد
  • شهادت نوزاد نجات یافته از شکم مادر شهید + فیلم