Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابهری گفت: مادر با حمایت از همسر و فرزندان جایگاه ویژه ای در رشد جامعه دارد محور عاطفی و فرهنگی خانواده مادر است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجید ابهری، آسیب شناس اجتماعی و رفتار شناس در گفت و گو با تهران پرس گفت: مادر شدن زیباترین و آسمانی ترین فرآیند خلقت است چرا که مادر با یک دست گهواره و با دست دیگر دنیا را تکان میدهد، تربیت اولیه اوست که فرزندانی لایق، شجاع، مومن و صادق به جامعه تحویل می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مادر تکیه گاه عاطفی فرزند در هر سن و سالی که باشد بوده و منجر به آرامش روحی وی می‎‌شود.

  وی ادامه داد: روز مادر قرار دادن یک روز  از سال  بخاطر قدردانی از این موجود آسمانی است و در روز مادر آنان که مادر دارند باید به پابوس وی بروند و آنان که از این نعمت گرانبها محروم هستند باید برای آمرزش روح وی دعا کنند.   این آسیب شناس اجتماعی خاطرنشان کرد: متاسفانه در تبلیغات رسانه‌ای اغلب مادران در سنین بالا و یا میان سالگی نشان داده می شوند این حرکت فرآیند درست نیست چرا که همه مادران در میانسالی یا بزرگسالی نیستند و ما در آن جوانی هم وجود دارد که در سن جوانی دامن پر مهر شان با هوش فرزندان باز است.   وی افزود: اینگونه رفتار های تبلیغاتی یک حرکت نادرست است که منجر به بالارفتن سن فرزندآوری و پیری جمعیت می‌شود همچنین به مادران جوان بی اعتنایی و کم توجهی می‌شود.   ابهری در ادامه اظهار کرد: از طرفی ذهن جامعه را به طرف پیر مادری سوق می دهد مادر در هر سن و سالی که باشد جایگاه ارزشمند و والایی در دین اسلام و تمام ادیان دارد پیامبر اکرم صلی الله و علیه و آله می فرمایند بهشت زیر پای مادران است این حدیث نشان دهنده جایگاه آسمانی مادر می باشد که بالاتر و برتر از بهشت است.   این آسیب شناس اجتماعی گفت: سازمان و موسسات تبلیغاتی و افرادی که در این زمینه فعالیت می‌کنند باید به تمام ابعاد رفتاری و عاطفی موضوع توجه داشته باشند و مادران را در تمام رده های سنی به نمایش بگذارند چرا که مادر در هر سنی که باشد دارای جایگاهی بلندپایه و آسمانی است.   وی با اشاره به اینکه تنها یک روز مادر نیست، بلکه هر روز روز مادر و جشن و نکوداشت این فرشته آسمانی است، تصریح کرد: مادر اصلی ترین جایگاه و نقش را در رشد و تعالی عاطفی فرزندان دارد از یک طرف مدیریت اقتصادی خانواده را برعهده دارد و از طرف دیگر با حمایت از همسر و فرزندان جایگاه ویژه ای در رشد جامعه دارد محور عاطفی و فرهنگی خانواده مادر است بر همین اساس باید جایگاه وی تقدیر شود.   انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: روز مادر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۸۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش ماماها در ارتقای سلامت مادران/ غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان‌ سینه با محوریت ماماها

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشار به نقش بی بدیل ماماها در مشاوره فرزندآوری، سلامت دختران، ارتقاء سلامت مادران و ترویج زایمان طبیعی، گفت: نقش ماما در موضوع سلامت خانواده نیز تعریف شده است.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین فرشیدی در مراسم «بزرگداشت روز جهانی ماما» که روز سه‌شنبه، ۱۸ اردیبهشت ماه در «هتل قلب بیمارستان شهید رجایی» برگزار شد، اظهار کرد:حمایت از خانواده و اجرای قوانین جوانی جمعیت، برگزاری دوره‌های آموزشی منشور کرامت بارداری، برگزاری دوره‌های آموزشی هادیان زندگی و تربیت مربی در راستای حفظ حیات جنین، ازدواج به هنگام و تشویق به فرزندآوری از اقدامات انجام شده در حوزه مامایی است.

وی افزود: ماماها در زمینه مشاوره فرزندآوری، سلامت دختران، ارتقاء سلامت مادران و ترویج زایمان طبیعی، نقش بی بدیل دارند و در این زمینه ارائه مراقبت‌های حضوری و غیرحضوری به مادران و برگزاری جلسات مجازی برای مادران باردار نیز انجام می‌شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، مراقبت و بررسی تکامل و رشد کودکان را از دیگر اقدامات ماماها در کشور برشمرد و افزود: آموزش پیشگیری از رفتارهای مخاطره‌آمیز، غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان‌ سینه و بررسی تاریخچه باروری از جمله دیگر اقدامات وزارت بهداشت با محوریت ماماها است.

فرشیدی بیان کرد: آموزش حین ازدواج، مشاوره‌های فرزندآوری و همچنین آموزش‌های غربالگری تشخیص زودرس ناباروری از جمله اقدامات ماماها در سراسر کشور است.

وی با بیان اینکه ماماها در حفظ و ارتقاء سلامت خانواده نقش دارند، اظهار کرد: خدمات بارداری و غیربارداری تحت پوشش بیمه قرار گرفته است، زیرا این قشر نقش بی بدیلی در ارتقای سلامت دختران، زنان و مادران خواهند داشت.

معاون بهداشت وزارت بهداشت تاکید کرد: در سراسر کشور بیش از ۲۰ هزار ماما مشغول به فعالیت هستند و نقش آنها در موضوع سلامت خانواده نیز تعریف شده است. باید به فرهنگ جوانی جمعیت و خانواده توجه ویژه تری شود و در این راستا، ماماها نقش مهم و کلیدی در حوزه جوانی جمعیت دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قانون حمایت از خانواده و جوانی در محیط زیست گیلان اجرا می‌شود
  • نقش ماماها در حفظ و ارتقای سلامت خانواده / فعالیت بیش از ۲۰ هزار ماما در کشور
  • نقش ماماها در ارتقای سلامت مادران/ غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان‌ سینه با محوریت ماماها
  • رویان، مهیار عیار و چند سریال دیگر
  • روایت پری خانه ما از راز مادران چند شهید
  • نقش ماما در برنامه سلامت خانواده تعریف شده است
  •  ۷۰۰ خانواده دارای فرزندان چند قلو تحت پوشش بهزیستی زنجان هستند
  • فعالیت۷۰ مهد قرآنی در مساجد آذربایجان غربی با هدف حمایت از مادران
  • نیکا قربانی چه کسانی شد؟
  • آتش در خانواده نیکا شاکرمی